طبع سیر چیست
از منظر طب سنتی ایرانی طبع سیر گرم و خشک است. سیر گیاهی با رطوبت فضلیه که حرارت آن شبیه…
از منظر طب سنتی ایرانی طبع سیر گرم و خشک است. سیر گیاهی با رطوبت فضلیه که حرارت آن شبیه…
خواص فلفل سیاه با بیش از ۴۰۰۰ سال سابقه کشت و استفاده در تمام دنیا بر همه مشهود است. فلفل…
آرسنیک در برنج بیش از سایر محصولات زراعی تجمع مییابد. تخمین زده میشود میزان جذب آرسنیک برنج تا حدود ۱۰…
در این مطلب طرز تهیه آب دوغ خیار که غذایى شامل سبزیجات معطر و ماست یا دوغ همراه با کشمش،…
نشاط و تقویت حواس و اصلاح عفونت و حفظ خلط بلغم از تغییر و فساد از خواص زعفران است. آشامیدن…
گزنه لطیف کننده اخلاط لزج و جاذب و مُقرح اعضاء است. به بیانی سادهتر گزنه با قوت حرارت و نفوذ…
اگر میخواهید بدانید تای چی چیست پیشنهاد میکنم دومین پادکست زیتمه که گفتگویی است با استاد حامد کاتوزی درباره کنگ…
مزاج شناسی علمی است که در حفظ سلامتی و تشخیص و درمان بسیاری از بیماریها اهمیت ویژهای دارد. در دنیای…
همان طور که میدانید فصل بهار با تغییرات آب و هوایی بسیاری همراه است و یکی از عمدهترین مسائلی که…
حکما اعتقاد دارند که ضروری است با شروع بهار طبی که ممکن است زودتر از بهاری که در تقویم منتظر…
پیشنهاد میکنم برای دریافت مطالب جدید
مشترک خبرنامه ایمیلی زیتمه شوید.